Πρότυπα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής

ΕΣΠΑ - Δωρεάν φοίτηση

 

 

Συνεργαζόμαστε με τους σχετικούς αρμοδίους φορείς προκειμένου να είμεθα σε θέση να φιλοξενήσουμε τα παιδάκια σας δωρεάν. Τα διαδικαστικά για την εισαγωγή των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ γίνονται περίπου τον Απρίλιο.

Αρχές Απριλίου (πιθανότατα) θα βγουν ανακοινώσεις ότι ξεκινούν οι αιτήσεις. Αιτήσεις γίνονται μόνο από μητέρες και σε ειδικές περιπτώσεις από πατέρες. Οι μανούλες θα πρέπει να έχουν τελευταίο εκκαθαριστικό, βεβαίωση εργοδότη (ή κάρτα ΟΑΕΔ) και πρόσφατη οικογενειακή κατάσταση. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και αφού εκτυπωθούν αποστέλλονται ταχυδρομικά μαζί με τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά. Δικαίωμα εισαγωγής έχουν μανούλες όπου το οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 27.000 (για 1 τέκνο) και τις 30.000 (για 2 τέκνα).

 

Αρχές Αυγούστου βγαίνουν τα αποτελέσματα και κατόπιν, με το voucher που θα σας δοθεί (ηλεκτρονικά), εγγράφεστε στον Παιδικό που επιθυμείτε (αν συνεργάζεται με ΕΣΠΑ, αν έχει αρμόδιο ηλικιακό τμήμα κι αν υπάρχουν κενές θέσεις).

 

Η διαδικασία, οι ημερομηνίες και τα δικαιολογητικά μπορεί να αλλάζουν κάθε χρόνο. Για τις νεότερες πάντα εξελίξεις μείνετε ενήμεροι στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr. 

Εμείς αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να κάνουμε την όλη διαδικασία για σας, ως και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. 

 

 

Επαφή

Θα μας βρείτε:

aggelouloudia@gmail.com

1. ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ
Αλκαμένους 65
Πλατεία Αττικής
10440


2. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Τασσοπούλου 9
Πλατεία Αγίου Ιωάννου
15342

211 4055745 ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ
210 6014730 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
694 6564948 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αναζήτηση στο site

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Υλοποιήθηκε από Webnode