Συνεργασία με ΕΣΠΑ

Home / Συνεργασία με ΕΣΠΑ

Συνεργαζόμαστε με τους σχετικούς αρμοδίους φορείς προκειμένου να είμεθα σε θέση να φιλοξενήσουμε τα παιδάκια σας με voucher. Τα διαδικαστικά για την εισαγωγή των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ γίνονται περίπου τον Απρίλιο.

Αρχές Απριλίου (πιθανότατα) θα βγουν ανακοινώσεις ότι ξεκινούν οι αιτήσεις. Αιτήσεις γίνονται μόνο από μητέρες και σε ειδικές περιπτώσεις από πατέρες. Οι μανούλες θα πρέπει να έχουν

  • τελευταίο εκκαθαριστικό,
  • βεβαίωση εργοδότη (ή κάρτα ΟΑΕΔ),
  • ΑΔΤ ή Διαβατήριο και
  • πρόσφατη οικογενειακή κατάσταση.

Επίσης χρειάζονται τα ΑΜΚΑ και τα ΑΦΜ της οικογένειας και τα username & password του taxisnet της αιτούμενης. Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά και αφού εκτυπωθούν αποστέλλονται ταχυδρομικά μαζί με τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά. Δικαίωμα εισαγωγής έχουν μανούλες όπου το οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 27.000 (για 1 τέκνο) και τις 30.000 (για 2 τέκνα).

Τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου βγαίνουν τα αποτελέσματα και κατόπιν, με το voucher που θα σας δοθεί (ηλεκτρονικά), εγγράφεστε στον Παιδικό που επιθυμείτε (αν συνεργάζεται με ΕΣΠΑ, αν έχει αρμόδιο ηλικιακό τμήμα κι αν υπάρχουν κενές θέσεις).

Η διαδικασία, οι ημερομηνίες και τα δικαιολογητικά μπορεί να αλλάζουν κάθε χρόνο. Για τις νεότερες πάντα εξελίξεις μείνετε ενήμεροι στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr.

Εμείς αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να κάνουμε την όλη διαδικασία για σας, ως και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για να ενημερωθείτε αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο τμήμα που σας ενδιαφέρει.